Tudd meg, hogy fekete mágia hatása alatt állsz-e!

Black magic can ruin person’s life. You can blame bad luck for your failures, but truth is even more notorious. You must learn if you are under the influence of black magic and how to protect yourself to prosper in life.

A fekete mágia évszázadokon át jelen volt az emberiség életében. Sok ember fél tőle. A gonoszt jelképezi, amitől senki sem védett. Az áldozatai lehetnek nők, férfiak, bármilyen korúak, és bármennyire gazdagok.

Annyira hatalmas, hogy nem válogat, kit tesz tönkre. Az elsődleges célja, hogy egy személy vagy család fejlődését aláássa. A varázslat csöndesen és észrevétlenül kúszik be az életükbe, hogy a jelenlétét észre sem veszik először.

Hogyan működik a fekete varázslat?

Ha egyszer bekerül a testbe, nagyon nehéz megszabadulni tőle. Azonnal elkezdi az aknamunkáját. A következő módon hat az életedre:

– Csökken az életenergiád.

– Csökken az energiád.

– Álmatlanságtól szenvedsz.

– Rémálmaid vannak.

Ezek mellett pedig állandó fáradságot tapasztalsz, közömbös leszel a munkád és minden felé ami körülvesz. Ugyanakkor egészségügyi problémák is fellépnek, mint remegés, állandó fejfájás, hányinger, és általános gyengeség.

Tulajdonképp testi és lelki leépüléshez vezet. Elveszítesz anyagi dolgokat. A munkád nem biztos többé. Állandó a konfrontáció a házastársaddal, családoddal és egyéb kapcsolataidban. Elveszíted a fonalat, és a fekete mágia teljesen behálóz. Minél gyengébb leszel, az annál jobban erősödik.

A fekete mágia annyira erős, hogy akár több generációt is átsző. Ezt családi átoknak hívják. Ezt az előző generáció adja tovább a következőnek. Néha csak a női vagy csak a férfi tagokat sújtja a családban.

Tarts az ellenségeidtől

Ki csinálja a fekete mágiát? Általában azok, akik gyűlölnek, átkoznak meg. Sokszor irigyelik a sikereidet, legyen az üzleti vagy valami más. Néhányan úgy tesznek, mintha a barátaid lennének, így véginézhetik a hanyatlásodat. Így élvezik a balszerencsédet.

A varázslás legtöbbször olyan dolgok segítségével történik, amik hozzád tartoznak. Haj, köröm, ékszerek, ruhák, vagy akár vér is használható. Vigyázz, hogy kihez kerülnek a személyes dolgaid, mivel legtöbbször ezeken keresztül ér utol az átok.

Fekete mágia levétele

Sok ember nem hisz a fekete varázslatban. Más embereket hibáztatnak a rossz életükért, vagy épp saját magukat. Nekik nehéz elfogadni, hogy van valami sokkal erősebb, ami az életüket irányítja.

Ahhoz, hogy megszabaduljunk a fekete mágiától, legfontosabb, hogy elfogadjuk a létezését. Azután meg kell szabadulni mindentől, ami balszerencsét hoz. Ez csak a kezdet. A fekete mágiától megszabadulni hosszú folyamat, és komoly harccal jár.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *