Empat Alasan Kalah Lotto

Anda mungkin pernah mendengar tentang pelbagai alasan yang menyelubungi sistem lotto. Alasan ini diciptakan oleh orang yang kecewa yang selalu kalah, dan mereka menyebarkannya ke seluruh dunia. Sekarang, setiap pemain lotto yang kalah hampir selalu, menggunakan alasan ini. Soalan saya kepada anda adalah, adakah anda akan bersedia untuk mengambil langkah seterusnya untuk menghentikan alasan ini dan membiarkan diri anda berpeluang untuk memanfaatkan sepenuhnya potensi yang ada di dalam diri anda? Berikut adalah empat alasan yang paling merosakkan:

1} Saya bermain lotto untuk bersenang-senang. Ini adalah alasan dan pembohongan yang  DOWNLOAD 918kiss2 Android tersembunyi . Lelaki itu membuat khayalan dan menipu dirinya sendiri, dan membingungkan orang lain, menyiapkan saat ketika dia akan kalah. Sekiranya benar bahawa dia akan dimainkan hanya untuk bersenang-senang, itu tidak mengapa. Dia berharap dapat menang, tetapi, pada masa yang sama, dia tahu bahawa dia tidak akan menang. Sebenarnya ini adalah alasan yang sesuai untuk keadaan ini. Orang yang mengatakan bahawa mereka bermain lotto untuk bersenang-senang, jarang berlaku. Biasanya mereka merasakan ketidakpastian di udara dan kemudian, mencari alasan penutup.

2} Terdapat kegembiraan dalam melakukan apa-apa untuk wang lotto. “Saya mempunyai dua nombor dan power ball. Berapa banyak saya menang?”. Yang benar saya tidak tahu sama ada mahu ketawa atau menangis kerana kebodohan manusia. Mereka mengemukakan soalan seperti itu di forum, seolah-olah ia adalah masalah hidup dan mati. Sehingga semalam, mereka hanya mahukan jackpot. Hari ini, mereka terpikat dengan $ 2 yang mungkin mereka menangkan. Walaupun begitu, saya rasa mereka meminta alasan lain. Mereka mencari syarat untuk kepuasan, keseronokan dan kekaguman masyarakat. Atau, mungkin mereka mempunyai pekerjaan yang membosankan, tetapi ia membayar bil dan $ 1 untuk tiket lotto dari semasa ke semasa. Sebarang kemenangan kecil boleh menjadi kegembiraan jika anda menggunakannya sebagai alasan, Tetapi kegembiraannya adalah bahawa anda tidak perlu bekerja untuk wang itu. Dan semua berkaitan dengan cinta wang tanpa bekerja.

3} Saya tidak mahu menjadi kaya. Saya yakin bahawa itu adalah alasan dan pembohongan lain. Sebagai alasan, mereka hanya menggunakan kenyataan ini. Pada hakikatnya, saya pasti ada yang tidak akan memberikan jackpot loteri. “Sesiapa yang kaya sampai di sana dengan tidak jujur” Saya sering mendengarnya, walaupun dari ayah saya. Tetapi ketika ibu saya memenangi jackpot pertama, ayah saya berkata: “Tuhan memberi anda ini”. Saya ingat ibu saya bekerja keras dalam sistem lotto, bertahun-tahun, sehingga dia memenangi hadiah lotto pertama. “Buruk dan bersih” adalah formula kegemarannya yang digunakan sebagai sebahagian daripada pendidikan saya .. Adakah ibu saya kotor atau tidak jujur? Apa pendapat anda?

4} Lotto dicurang. Membicarakannya, hanya memberikan keselesaan dan alasan yang senang kepada orang yang kalah. Dengan teknologi masa kini, adalah mungkin untuk membuat undian. Tetapi sila berfikir secara logik. Loteri adalah perniagaan terbaik kerajaan. Ia membawa banyak wang setiap minggu. Adakah mereka berminat untuk memalsukan urusan terbesar mereka?

Ingat bahawa suatu ketika, alasan muncul dengan kata-kata yang bagus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *