Apakah Pasukan NFL Ezwin Yang Akan Diturunkan dan Yang Manakah Akan Bertambah Baik

Washington Redskins. The Redskins terlalu kuat untuk bermain di bahagian yang mereka ada. Apabila pasukan semakin baik dalam membuat persediaan untuk playoff, Philadelphia akan terus meningkat. Washington akan kehilangan banyak perlawanan persidangan dan bahagiannya.

Green Bay Packers Malangnya, musim pertama Aaron Rodgers di Green Bay tidak akan berjalan seperti yang dirancang. Mereka mempunyai banyak bakat tetapi Beruang mempunyai lebih banyak pertahanan dan Viking mempunyai pasukan yang lebih baik.

o Pengecas San Diego. Pasukan ini tidak boleh terus kembali setiap tahun Ezwin. Terdapat terlalu banyak kecederaan tahun ini, seperti kecederaan lutut penghujung musim yang dialami Shawne Merriman. Kesilapan awal ini boleh menjadi tanda nasib malang dan perasaan buruk di bilik persalinan.

Ini adalah perkara yang akan menjadikan anda pemain yang lebih baik dan membantu anda mencapai playoff.

Seattle Seahawks – Seahawks telah bermain tanpa banyak penerima lebar. Walau bagaimanapun, beberapa yang terbaik mereka akan kembali. Dalam NFC Barat yang lemah, tidak banyak yang menghalang mereka.

Jacksonville Jaguars – Pertahanan pasukan ini sangat kuat sehingga sukar untuk menghalang mereka daripada menang. David Garrard mantap dan kadangkala cemerlang di quarterback. Permainan berlari menimbulkan ancaman.

Mereka tidak akan meninggalkan tempat mereka sekarang.

o Indianapolis Colts — Ini adalah kali pertama dalam masa yang sangat lama bahawa Colts tidak membuat playoff. Barisan serangan berantakan dan terdapat dua pasukan yang menghalang mereka.

Tennessee Titans – The Titans adalah salah satu daripada pasukan itu, memandang rendah Colts dari tempat pertama. Mereka akan berada di sana dalam setiap perlawanan, dan serangan larian mereka bertambah baik.

Detroit Lions dan Oakland Raiders: Mari kita hadapi fakta, kedua-dua pasukan ini taksub dengan tempat terakhir dan tidak ada cara untuk mengubahnya!

Anda tidak perlu menunggu sehingga akhir musim untuk mula merancang untuk pasca musim. Anda akan dapat mengenal pasti pasukan mana yang anda percaya akan naik atau turun dan akan dapat memutuskan dengan lebih baik siapa yang anda mahu letakkan pertaruhan dalam talian anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *